Nyitólap Szolgáltatások Géppark Referenciák Kapcsolat GamePrint Prepress
Tervezés, szerkesztés, előkészítés
Újságok, magazinok, tervezése és tördelése
© Kvadrát 97 Kft. 1997-2012  
Created by OZ+Coalition (Budapest) with Adobe & Xara technologies
A KVADRÁT 97 KFT. A RADIN PRINT GROUP TAGJA
Könyvtervezés és tipográfia
Egyedi, reprezentatív katalógusok, prospektusok és minőségi kiadványok kreatív tervezése és megvalósítása. Figyelemfelkeltő felületkezelési és kiké- szítési megoldások: lakkozás, fóliázás, domborítás, formastancolás stb.
Katalógusok, szórólapok prospektusok szerkesztése
Könyvek tipográfiai tervezése és műszaki szerkesztése a gyártási technológiához illeszkedően. Kötésterv, borító- és fedél- grafika, illusztrációk és képek feldolgo- zása, a szöveg tördelése. A jóváhagyott anyag gyártási előkészítése.
Képfeldolgozás, retus, képszerkesztés
A nyomdai reprodukcióra szánt fotók, diák, egyéb eredetik digitalizálása, a nyomdai (CMYK) színtérbe való kon- verziója és színkorrekciója. Képhibák javítása, méret és kivágás beállítása.
Szövegek gondozása
Megtervezett, betördelt kiadványok technológiai ellenőrzése, képek és illusztrációk feldolgozása, színkorrekció. Próbanyomat, color proof, makett készí- tése. Nyomdai előkészítés, a gyártói specifikáció szerinti PS vagy PDF írása.
Műszaki szerkesztés, nyomdai előkészítés
A kiadványszövegek megolvasása, tar- talmi, logikai és stilisztikai ellenőrzése. Nyelvtani és nyelvhelyességi korrektú- ra. Igény esetén a képaláírások, földrajzi nevek, tulajdonnevek és hívatkozások ellenőrzése.
Lépjen velünk kapcsolatba! Telefonáljon vagy írjon nekünk!
Partnereink írták:
Szolgáltatások / Design&Prepress
Egy szép könyv, magazin, újság, de akár egy egyszerűnek tűnő reklámszórólap elkészítése is számos egymásra épülő lépésből álló folyamat. A KvadratPrint gyakorlott szakmai csapata a nyomdai gyártás mellett - szükség esetén szakértő partnereket bevonva - átvállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és előkészítési folyamat elvégzését. Ez megrendelőink számára nemcsak fokozott szakmai bizton- ságot, de rendszerint költségmegtakarítást is jelent.
Kiegészítő szolgáltatások
KREATÍV KÉPMANIPULÁCIÓ Fotomontázsok készítése, képelemek módosítása, eltüntetése vagy éppen behelyezése. Esztétikai retus. Fotokompozíciók és kreatív hátterek.
HIRDETÉSTERVEZÉS A kiadványok megjelenéséhez kapcsolódó, vagy azokban elhelyezendő hirdetések szak- szerű, kreatív tervezése, meg- valósítása. Kuponok, kártyák, POS anyagok készítése.
WEBTERVEZÉS Print termékek internetes változatának vagy a kiadó  kapcsolattartó honlapjának megtervezése és elkészítése. Internetes hirdetések, animált bannerek gyártása.
Rendszeres kiadványok, sajtótermékek tervezése, tördelése. Lapterv, tükör és oldalterv, címrendszer,  tipográfia. Képfeldolgozás, kiadványszerkesztés és tördelés kész lapterv alapján is, akár nyelvi korrektúrával együtt.
Q-AGEING PROJEKT (ismertető füzet)