Nyitólap Szolgáltatások Géppark Referenciák Kapcsolat GamePrint Prepress
Szabványos adatcsere = tökéletes minőség
Anyagleadási specifikációk
© Kvadrát 97 Kft. 1997-2012  
Created by OZ+Coalition (Budapest) with Adobe & Xara technologies
A KVADRÁT 97 KFT. A RADIN PRINT GROUP TAGJA
Az anyagleadás módjai
Gyakori rotációs gyártási formátumok
Fájl formátum: Kompozit (nem színre bontott) PDF-et tudunk fogadni. JPEG oldalképekkel sajnos nem tudunk foglalkozni. Képek, fotók: 4 alapszínre (CMYK) bontva, minimum 300dpi-s képek legyenek, RGB kép és objektum ne maradjon az anyagban. Az internetről letöltött képek általában nem alkalmasak minőségi nyomdai előállításra. Fontok: Az állományban lévő összes font legyen beágyazott vagy legörbézett. Színek: Rotációs nyomtatás esetén mindig 4 szín colorból, azaz CMYK-ból nyomtatunk. Íves nyomtatás esetén van lehetőség Pantone színek alkalmazására. Színprofil: Europe ISO Coated FOGRA 27 vagy Europe ISO Coated FOGRA 39. Mélyfekete: Íves nyomtatás esetén fekete tónusnyomásnál +50% cián,+50% magenta,+50% sárgát kell hozzáadni a 100% feketéhez hogy az mélyebb legyen. Rotációs esetén a fekete alá minimálisan 70% ciánt kell alkalmazni. Fekete tónusnyomásnál nem fogadjuk el az egyszín feketét, mert szürke lesz a nyomat. UV lakk, stancforma: A rétegeket direktszínként, külön színkivonatként kérjük megadni. Ha külön fájlban érkezik a stanc, a vágójelek a grafikában használt vágójelekkel azonos pozícionálásban legyenek. Oldalak: Az oldalakat vágójelekkel és szükség esetén hajtás, bigelés, perforálás jelekkel kérjük ellátni. Az oldalak tetszés szerint egy vagy több fájlban is leadhatók, de a fájlnévben mindig kérjük megjelölni, hogy az adott fájl mely oldalakat tartalmazza. A borító elő (B1-B4), illetve hát (B2-B3) oldalakat oldalpárban (ragasztókötés esetén a gerinccel egybeírva) kérjük. Méretek: A megrendelésben szereplő méret szerint kérjük leadni az anyagot +5-5mm kifutóval, a szedési tükör a vágástól minimum 5 mm-re legyen. Elektronikus jóváhagyás: Igény esetén lehetőséget biztosítunk elektronikus imprimálásra. Ebben az esetben a számítógép képernyőjén jelenik meg a RIP állomány, melyet az AGFA Delano rendszerén közvetlenül lehet jóváhagyni.
E-mail: 10 MB alatt a leggyorsabban e-mail-en küldheti el az állományt az alábbi címre, pdf formátumban: info@kvadratprint.hu Internet: Ha nagyobb az állomány mint 10Mb, de nem akar FTP-vel bajlódni, akkor a netről elérhető nagy fájlküldők egyikét vegye igénybe. Ajánljuk: http://www.toldacuccot.hu/ http://mammutmail.com/ FTP: Visszatérő ügyfeleinknek ftp elérhetőséget küldünk a biztonságos anyagkezelés érdekében. Adathordozó: Természetesen bármilyen fizikai adathordozón is átadhatja a dokumentumokat. (CD, USB stick, DVD, merevlemez...)
Adatfeldolgozás, gyártáselőkészítés
Adatfogadás FTP szerver, CD, DVD, HDD (PDF, PS, EPS, TIFF) Preflight ellenőrzés Kilövés, impozíció Agfa Apogee X Web imprimatúra A beérkezett anyag megrendelői jóváhagyása interneten keresztül Ellenőrző próbanyomat (control proof) EPSON 9800 (N*) EPSON 11880 Színhelyes próbanyomat (color proof) EPSON Stylus Pro 7800, K3 EPSON Stylus Pro 7880, K3  (Fogra tanúsított, ISO 12647-2) CTP Computer To Plate Nyomóforma gyártás Lüscher Xpose 160 + PHS (thermal) Lüscher Xpose 260 Screen 8600 Plate Rite, Agfa XCalibur 45S
Környezetvédelmi termékdíj
A reklámhordozó papíráru gyártója a törvényben meghatározott esetekben Környezetvédelmi termékdíj fizetésére kötelezett. Az erre vonatkozó megrendelői nyilatkozat a baloldali ikonra kattintva letölthető.
Lépjen velünk kapcsolatba! Telefonáljon vagy írjon nekünk!
Partnereink írták:
Anyagleadás
Prepress